Ο Γιώργος Καράγιωργας και η Βάσω Μανδηλαρά είναι οι τυχεροί που κέρδισαν μια επίσημη εμφάνιση των Miami Heat και των Dallas Maverics αντίστοιχα.

Ο μεγάλος διαγωνισμός του basketblog.gr και του ΟΠΑΠ συνεχίζεται κανονικά, κάθε Δευτέρα θα έχουμε δύο νικητές με φανέλες και όλες οι συμμετοχές θα μπουν στην τελική κλήρωση για το ταξίδι στο L.A.

Δύο από εσάς θα ταξιδέψετε στο Λος Άντζελες για να δείτε από κοντά τις προσπάθειες των “Λιμνανθρώπων”, σε μία εμπειρία που δύσκολα ξεχνιέται (στο δώρο συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το γήπεδο).

Την ημέρα της κλήρωσης του μεγάλου ταξιδιού (21 Δεκεμβρίου), τρεις ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από μια επίσημη εμφάνιση των αστέρων των Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, Steve Nash και Dwight Howard.

Ο μεγαλύτερος μπασκετικός διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, με την κλήρωση για το ταξίδι στο Los Angeles να μεταδίδεται ζωντανά από τον ΟΠΑΠ TV παρουσία μεγάλων ονομάτων του ελληνικού μπάσκετ.

Μοναδική προϋπόθεση αποτελεί η συμπλήρωση ενός δελτίο “Πάμε Στοίχημα Μπάσκετ στον ΟΠΑΠ” (ελάχιστης αξίας 3 ευρώ), όπως επίσης και η συμπλήρωση κάποιων στοιχείων του δελτίου στα σχετικά πεδία.

Για όσους θέλουν να πάρουν μέρος, δεν έχουν παρά να πατήσουν εδώ