Οι κορυφαίοι συνεργάζονται πάντα με… τους κορυφαίους. Επομένως, basketblog.gr και ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο. Ο μόνιμος αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού, ο ΟΠΑΠ, συνεχίζει να δίνει λαβές για… παιχνίδι στους φίλους του μπάσκετ καθώς σε συνεργασία με το Νο1 μπασκετικό σάιτ της Ελλάδας σας στέλνει… στο ΝΒΑ.

Το πιο δυνατό δίδυμο του ελληνικού μπάσκετ δίνει την ευκαιρία σε έναν υπερτυχερό να πάρει μαζί την παρέα του (σύνολο 2 άτομα) και να παρακολουθήσουν από απόσταση… αναπνοής τον Κόμπε Μπράιαντ και την παρέα του. Καλά διαβάσατε! Δύο από εσάς θα ταξιδέψετε στο Λος Άντζελες για να δείτε από κοντά τις προσπάθειες των “Λιμνανθρώπων”, σε μία εμπειρία που δύσκολα ξεχνιέται (στο δώρο συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το γήπεδο).

Τα δώρα, όμως, δεν σταματούν εδώ! Κάθε Δευτέρα θα κληρώνονται δύο τυχεροί νικητές που θα κερδίζουν από μία επίσημη εμφάνιση του NBA, ενώ την ημέρα της κλήρωσης του μεγάλου ταξιδιού (21 Δεκεμβρίου), τρεις ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από μια επίσημη εμφάνιση των αστέρων των Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, Steve Nash και Dwight Howard.

Ο μεγαλύτερος μπασκετικός διαγωνισμός άρχισε να “τρέχει” από σήμερα (09/11) και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, με την κλήρωση για το ταξίδι στο Los Angeles να μεταδίδεται ζωντανά από τον ΟΠΑΠ TV παρουσία μεγάλων ονομάτων του ελληνικού μπάσκετ

Μοναδική προϋπόθεση αποτελεί η συμπλήρωση ενός δελτίο “Πάμε Στοίχημα Μπάσκετ στον ΟΠΑΠ” (ελάχιστης αξίας 3 ευρώ), όπως επίσης και η συμπλήρωση κάποιων στοιχείων του δελτίου στα σχετικά πεδία.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει με ειδικό application μέσω της σελίδας μας στο facebook.

Ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα! Και πού ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα βρεθεί στο Staples Center παρακολουθώντας από κοντά ένα παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς