Συγκλονισμένοι είναι στην Πάτρα από την τραγική κατάληξη ενός 33χρονου άντρα, που δεν άντεξε άλλο και αυτοκτόνησε. Ο νέος άνδρας και πατέρας ενός 5χρονου παιδιού επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του, μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Έτσι αποφάσισε να περάσει μία θηλιά σε ένα δέντρο και να κρεμαστεί.

Σύμφωνα με achaiachannel.com η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 33χρονο άνεργο ήρθε πριν από λίγες ημέρες. Ο νεαρός είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του και για να μεταφερθεί το Ι.Χ. έπρεπε να μεταβεί γερανός, ο οποίος θα έπρεπε να πληρωθεί, ενώ χρειάζονταν χρήματα και για την επισκευή του.

Τότε ο 33χρονος φέρεται να πήγε στο πατρικό του και να είπε στην μητέρα του: “Δεν αντέχω άλλο μάνα“. Μετά πήγε στο σημείο που είχε επιλέξει να κρεμαστεί και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Όταν εντοπίστηκε ο νεαρός ήταν ακόμα ζωντανός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πάτρας, Άγιος Ανδρέας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 33χρονος εξέπνευσε.

Πηγή: www.blog.gr