Ο Νώντας Παπαντωνίου και η Ιωάννη Τούνη ανέβασαν στα ύψη την θερμοκρασία στην Μύκονο. Ο γκαρντ του Πανιωνίου και η εκρηκτική και εντυπωσιακή σύντροφός του κάνουν τις διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί και απολαμβάνουν τις απίστευτες ομορφιές του. Ανάμεσα στις άλλες ομορφιές του ελληνικού νησιού είναι φυσικά και οι μαγικές παραλίες του. Το ζευγάρι Παπαντωνίου – Τούνη συνελήφθη από την κάμερα του Mykonos Live TV σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου. Αυτή του Ορνού.

Το Mykonos Live TV… έπιασε τον Νώντα Παπαντωνίου και την Ιωάννα Τούνη σε τρυφερό τετ α τετ την ώρα που το ζευγάρι έμπαινε στη θάλασσα για να κάνει το μπάνιο του στα γαλανά νερά του νησιού. Εκεί το ζευγάρι αντάλλαξε φιλιά, τα οποία ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη στην γνωστή παραλία και φυσικά τράβηξαν τα βλέμματα όσων ήταν κοντά τους και έβλεπαν την σκηνή.

Η κάμερα του Mykonos Live TV αποκάλυψε όμως, και κάτι άλλο. Το νέο λουκ του Ελληνα παίκτη. Ο Νώντας Παπαντωνίου άλλαξε κόμμωση, αλλά και χρώμα στα μαλλιά του, καθώς έγινε πλέον ξανθός.

 

ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ MYKONOS LIVE TV