Τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι επιχορηγήσεις από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, παραθέτοντας την δική του εμπειρία, κατήγγειλε ο γνωστός καλλιτέχνης, Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο ίδιος έχει “λαδώσει”.

O γνωστός καλλιτέχνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Love Radio 97,5”, παραδέχθηκε ότι έπρεπε να δώσει “μίζα” στον υπάλληλο του υπουργείου που υπέγραφε για αυτά τα κονδύλια προκειμένου να λάβει επιχορήγηση η ομάδα του “Σπείρα – Σπείρα”.

Πήρε η Σπείρα Σπείρα ένα κονδύλι γύρω στις 150.000 ευρώ και το οποίο ήταν απολύτως νόμιμο απολύτως φυσικό συν ότι μπορώ να το πω πια άφοβα στον αέρα ότι εν γνώσει μας ο άνθρωπος που υπέγραφε γι’ αυτά τα κονδύλια έπαιρνε μίζα. Τον είχαμε πληρώσει. Και ήταν ΠΑΣΟΚ επί ΝΔ. Και η γυναίκα η οποία έκανε αυτή τη δουλειά μέσα στο υπουργείο Εργασίας και η οποία πια έχει πάθει εγκεφαλικό γιατί και άλλοι έχουν πεθάνει δεν είναι όλοι καλά αυτοί που φάγανε. Διότι έρχεται κάποια στιγμή και η τιμωρία δεν έχει όνομα” είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Πηγή: blog.gr