Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Patric Young. Ο παλιός σέντερ του Ολυμπιακού ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο την περασμένη Τετάρτη (27/6) στη Νεμπράσκα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί για οκτώ ώρες, προκειμένου να διαφύγει τον κίνδυνο.

Το ευχάριστο είναι ότι ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ είναι καλά και αναρρώνει. Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής (3/7) έκανε και τρεις αναρτήσεις στο Twitter, διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.

«Ευχαριστώ το Θεό για την ζωή μου. Η αγάπη και η στήριξη που έλαβα από όλους ήταν τεράστια. Είμαι για την ώρα στην Νότια Ντακότα. Να προσεύχεστε για την οικογένεια μου και για εμένα. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να μείνω δυνατός κόντρα στον εχθρό και όλα είναι πιθανά με τον Θεό στο πλάι μου. Εκείνος είχε θέληση να ζήσω και θα χρησιμοποιήσω αυτό το τεστ για να εμπνεύσω κι άλλους.

Μην παίρνετε τίποτα δεδομένο. Θα σας κρατήσω ενήμερους. Είμαι ευγνώμων που η μαμά μου ήταν νοσοκόμα για 25 χρόνια και η αδελφή μου για 7. Αν έχετε την επαφή του πατέρα μου παρακαλώ κάντε του ένα τηλέφωνο ή στείλτε του ένα μήνυμα», έγραψε ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα τη διετία 2005-2007.