Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και των βουλευτών: Της Ν.Δ., Νικήτα Κακλαμάνη, του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Βουδούρη, και της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου, τάχθηκε η ολομέλεια της Βουλής. Αντιθέτως, τάχθηκε κατά της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου.

Υπέρ της άρσης της κυρίας Κεφαλογιάννη ψήφισαν 175 βουλευτές και 21 κατά, υπέρ για τον κ. Κακλαμάνη ψήφισαν 174 βουλευτές και 22 κατά, ενώ “Ναι” για την άρση της βουλευτικής ασυλία του κ. Βουδούρη ψήφισαν 194 βουλευτές, δύο “Όχι”, ενώ βρέθηκαν ένα λευκό και ένα άκυρο.

Τέλος, υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του κ. Παναγιώταρου ψήφισαν 196 βουλευτές και ένας κατά, ενώ η πρόταση για την άρση της ασυλίας του κ. Τατσόπουλου έλαβε 73 “Ναι”, 121 “Όχι”, ενώ βρέθηκαν τέσσερα λευκά και ένα άκυρο.

Σημειώνεται ότι τον κ. Κακλαμάνη έχει μηνύσει υπάλληλος του δήμου Αθηναίων, ενώ σε βάρος του κ. Βουδούρη έχει κατατεθεί μήνυση για “ανθρωποκτονία από αμέλεια” από συγγενή ασθενούς.

Τον κ. Τατσόπουλο είχε μηνύσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Πηγή: blog.gr