Η ατυχία «χτύπησε την πόρτα» του Τζος Άνταμς, ο οποίος λίγο καιρό μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου με την Άβτοντορ, αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα για σοβαρό θέμα υγείας. Ο απόφοιτος του Ουαιόμινγκ, είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαγνωστεί η ζημιά που είχε υποστεί.

Ο νεαρός γκαρντ, λοιπόν, έχει τραυματιστεί στο λαιμό και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τα παρκέ, τουλάχιστον για τους επόμενους πέντε μήνες. Η Άβτοντορ, μετά από αυτή την εξέλιξη αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ, «παγώνοντας» ωστόσο το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα ο Άνταμς να μην έχει άλλη λύση… από τον έρανο. Τα χρήματα που θέλει να συγκεντρώσει, θα χρησιμεύσουν για να αποπληρώσει την νοσηλεία του, ενώ έχει ήδη συμπληρώσει 50.000 δολάρια.

Ακόμη και το ΝΒΑ, βέβαια, έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμά του, με τους Ντένβερ Νάγκετς να του προσφέρουν 5.000 δολάρια και τους Λος Άντζελες Λέικερς να έχουν συμβάλει στις δωρέες υπέρ του, με το ποσό των 3.000 δολαρίων. «Μόλις μιλήσαμε με τους νοσηλευτές των εκτάκτων περιστατικών και τον νευροχειρουργό, καταλάβαμε πόσο τυχερός ήταν ο Τζος που ζούσε. Τα ιατρικά έξοδα, όπως καταλαβαίνετε, είναι σε αυτές τις περιπτώσεις υπέρογκα και βρήκαμε τη λύση αυτή, μέσω της σελίδας Go Fund Me συμβολευόμενοι κοντινούς προς την οικογένειά μας ανθρώπους», ανέφεραν από την οικογένειά του.

Ο ίδιος ο Άνταμς, βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση που υπήρξε στο κάλεσμά του, δε θα μπορούσε παρά να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν. «Σας ευχαριστώ πολύ για τη γενναιοδωρία, την υποστήριξη και την αγάπη σας. Δεν μπορώ να σας εκφράσω με λόγια το πόσο ευγνώμων είμαι σε όλους σας, όσοι προθυμοποιηθήκατε να βοηθήσετε την οικογένειά μου. Θα είμαι πάντα υπόχρεος απέναντί σας, με σώσατε. Θα προσπαθήσω να σας “ξεπληρώσω” με τον τρόπο που θα προχωρήσει η αποθεραπεία μου, το πόσο σκληρά θα παίζω όταν γυρίσω στα παρκέ, το πώς θα αντιμετωπίζω τη ζωή μου κάθε μέρα που ξυπνάω και το πώς θα προσέχω στο εξής τον εαυτό μου», είπε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.