Ο Άντονι Γκράντι αποτέλεσε ένα από τους μεγαλύτερους σκόρερ που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα την δεκαετία των 2000s και άφησε εντυπωσιακά επιτεύγματα σε αγωνιστικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με το νόμο, ενώ τα ξημερώματα δυστυχώς έγινε γνωστό από τον πρώην προπονητή του, Αρτς Μίλερ, ότι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 40 χρονών.

Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, όμως αναφέρεται ότι πριν το μοιραίο γεγονός ο Γκράντι ήρθε σε διαμάχη με την μητέρα του. Ο πρώην παίκτης του Πανελληνίου(2007-09) ,της ΑΕΚ (2010-11) και τη Καβάλας (2012-13) είχε αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος(2008 και 2009), ενώ πριν από αυτό είχε ένα σύντομο πέρασμα από το NBA και τους Ατλάντα Χοκς.

Φοίτησε στο NC State University όντας ένας από τους καλύτερους που αγωνίστηκαν στο κολέγιο. Τα τελευταία χρόνια, ο Γκράντι είχε αρκετά προβλήματα με το νόμο και πολλές σοβαρές κατηγορίες εις βάρους του. Αρχικά, το 2011 πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών, ενώ το καλοκαίρι ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Η ανάρτηση του πρώην προπονητή του: