Το Παρίσι ζει στον ρυθμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι εκεί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και την παρέα τους στους Μπακς, ενόψει του ματς της Παρασκευής (24/1, 22:30) με την Σάρλοτ, που γίνεται στην γαλλική πρωτεύουσα στο πλαίσιο του «World Tour» του ΝΒΑ.

Ο «Greek Freak» και τα «Ελάφια» κάνουν επισκέψεις σε διάφορα σημεία της πόλης. Ετσι επισκέφθηκαν και το ποδοσφαιρικό σπίτι της Παρί Σεν Ζερμέν, το «Παρκ Ντε Πρενς». Εκεί μάλιστα ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκαναν και κολπάκια με την ποδοσφαιρική μπάλα στο χορτάρι του γηπέδου.

Ο Giannis έδειξε εκεί ότι το… κατέχει το άθλημα. Και η αλήθεια είναι ότι το κατέχει και μάλιστα καλά και ξέρει πολλά από τα μυστικά του, καθώς μικρός έπαιζε μπάλα και γενικά του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι θα μπορούσε να παίζει ποδόσφαιρο και να είναι και συμπαίκτης των σταρ της μπάλας και της Παρί, Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Οπως ξεκαθάρισε όμως, τον κέρδισε τελικά το μπάσκετ.

Αναλυτικά ο Ελληνας παίκτης των Μπακς είπε για το ποδόσφαιρο και τους μύθους της Παρί: «Το… έχω, θα μπορούσα να είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά το μπάσκετ με επέλεξε. Θα μπορούσα να είμαι σε αυτά τα αποδυτήρια, μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ. Αυτό δεν είναι τίποτα για μένα».

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

 

 

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΠΑΚΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚ ΝΤΕ ΠΡΕΝΣ