Φρουτόκρεμες, κορνφλέικς, pampers βρακάκια, γραφική ύλη, εσώρουχα για παιδάκια μέχρι 6 ετών (κοριτσάκια και αγοράκια), μαρμελάδες, παιδικά μπισκοτάκια, μέλι, μπαταρίες 2Α 3Α, μικροδωράκια αμπαλαρισμένα, σοκολάτες

Αυτό και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει ένα παιδάκι να χαρεί έχει ανάγκη το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Σε μια δύσκολη για όλους μας εποχή, σε μια εποχή στην οποία αυτά που λείπουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ενδεχομένως περισσεύουν, η ανθρωπιά μας δοκιμάζεται.

Το ίδρυμα, που βρίσκεται στην Παλιά Πεντέλη, φιλοξενεί παιδιά που έχουν ανάγκη να μας νιώσουν δίπλα τους. Όχι μόνο τις μέρες των χριστουγεννιάτικων γιορτών, αλλά ΚΥΡΙΩΣ αυτές τις “άγιες ημέρες” που έρχονται, ΚΥΡΙΩΣ σε αυτή τη γιορτή των παιδιών.

Εμείς δεν αναλάβαμε καμία πρωτοβουλία. Μια μάνα (με το “Μκεφαλαίο) μάς έβαλε στο… παιχνίδι και το μόνο που κάνουμε είναι να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Να σας πούμε ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2132059811 και πως δέχονται καθημερινά από τις 07:00-19:00.

Καθένας μας γνωρίζει αν και τί μπορεί να προσφέρει. Αν δεν σας περισσεύει έστω κι ένα αγαθό πρώτης ανάγκης από αυτά που περιγράψαμε, διαδώστε το μήνυμα μέσω των site κοινωνικής δικτύωσης. Αξίζει τον κόπο. Για να το γράψουμε πιο σωστά: Αν δεν αξίζουν αυτά τα παιδιά τον κόπο, τότε τί αξίζει τον… κόπο;

Η ανθρωπιά μας φαίνεται στις δύσκολες στιγμές