Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 42χρονος ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής και η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τους φίλους του, τους συγγενείς του και ολόκληρο το πανελλήνιο. Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για φάρσα αλλά δυστυχώς η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή. Τον Δημήτρη Βογιατζή τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, “Άέρινες Σιωπές” και  όλα αυτά τα χρόνια είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές παραστάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον Δημήτρη Βογιατζή βρήκε κρεμασμένο η μητέρα του το Σάββατο το βράδυ. Τα αίτια του απονενοημένου είναι αδιευκρίνιστα. Η τραγική ειρωνία είναι ότι η αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή ακολουθεί εκείνη της ηθοποιού Ελευθερίας Βιδάκη, που επίσης πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ “Αέρινες Σιωπές” και αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που ζούσε, χτυπημένη από την επιλόχεια κατάθλιψη, το 2004.

Αρκετοί φίλοι του Δημήτρη Βογιατζή τον αποχαιρετούν στο Facebook, γράφοντας στη σελίδα τους όσα νιώθουν για αυτόν και περιγράφουν τη θλίψη τους. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στο Βόλο.

Πηγή: blog.gr