Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Άντιτς σε ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό των Σκοπίων, προ ημερών δέχθηκε πρόταση από την Αρμάνι Μιλάνο αλλά την απέρριψε ενώ αποκάλυψε πως θα διεξαχθεί προς τιμήν του, φιλικό παιχνίδι στα Σκόπια, στο οποίο θα συμμετέχουν αρκετοί πρώην συμπαίκτες και προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν θέλω να ενθουσιαστώ πολύ για το συγκεκριμένο event, όμως μπορώ να επιβεβαιώσω θα με τιμήσουν τόσο ο Λούκα Ντόντσιτς όσο και ο Αλ Χόρφορντ. Μαζί τους θα είναι αρκετοί πρώην συμπαίκτες μου και προπονητές μου».

Την επαγγελματική του καριέρα την ξεκίνησε από την Ραμποντνίσκι Σκοπίων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ΑΕΚ,Ολυμπιακός, Ερυθρός Αστέρας, Ατλάντα Χοκς, Φενέρμπαχτσε. Ο Άντιτς έχει κατακτήσει 3 φορές την Ευρωλίγκα, 2 με τον Ολυμπιακό (2012,2013)και μία με την Φενέρμπαχτσε το 2017.

Ο Πέρο Άντιτς με τον Ολυμπιακό  το 2012 είχε μ.ο 7.2 πόντους σε 18.7 λεπτά συμμετοχής με μόλις 25% στα τρίποντα. Την επόμενη σεζόν μετρούσε 6.3 πόντους σε 17 λεπτά με 32% έξω από τα 6.75. Τις επόμενες 2 σεζόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ μετρώντας περίπου 5.5 πόντου ανα αγώνα.  Στη συνέχεια  αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς και όπως ήταν λογικό βελτιώθηκε σαν παίκτης, μετρώντας  8 πόντους μ.ο σε 21 λεπτά με 38.9% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.  Την χρονιά της κατάκτησης της Ευρωλίγκα με τα «καναρίνια» ο Άντιτς είχε μόλις 4 πόντους σε 13.5 λεπτά. 

Όσο αφορά την ΑΒΑ League με τον Ερυθρό Αστέρα μετρούσε σε 18 λεπτά 6.6 πόντους.