Ήταν Νοέμβριος του 1931, μόλις τρεις μήνες μετά τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του στο Θέατρο “Περοκέ” και ο Βασίλης Αυλωνίτης γίνεται ξανά πρωτοσέλιδο. Αυτή τη φορά για έναν τελείως διαφορετικό λόγο: Για ερωτικό σκάνδαλο που είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει τη σύζυγό του και να φύγει στο Παρίσι με μια πλούσια χήρα που τον είχε ερωτευτεί τρελά!!!

Όπως θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ της εποχής που είναι αναλυτικό και το δανειζόμαστε από την εφημερίδα του 1931, “Ελεύθερος Άνθρωπος”, το σκάνδαλο άρχισε την ίδια ημέρα που ο δημοφιλής ηθοποιός (27 ετών τότε) δέχθηκε την επίθεση στο “Περοκέ“. Όταν στο αστυνομικό τμήμα μια μαυροφορεμένη σικάτη κυρία, έσπευσε δίπλα του και του έκανε αέρα με την βεντάλια. Τότε δεν τη γνώριζε αλλά εκείνη το ίδιο βράδυ κιόλας τον οδήγησε (μέσω του σοφέρ της) σε ραντεβού στο Ζάππειο.

Πριν αρχίσουμε την περιγραφή ας δούμε το βασικό τίτλο του ρεπορτάζ

Ας παρουσιάσουμε όμως τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης, με την εισαγωγή που κάνει η εφημερίδα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αυλωνίτης ήταν τότε 27 ετών και η κυρία που τον ξεμυάλισε ήταν κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του. Και του χάρισε και όλη της την περιουσία

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.