Μεγάλο θέμα έχει προκληθεί στο Κολεγιακό Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο, με την ιστορία του… “θανάτου” της κοπέλας του Μάντι Τέο. Ο πολλά υποσχόμενος παίκτης του Πανεπιστημίου Νότρ Νταμ, όπως ακούστηκε, έχασε πρόσφατα την κοπέλα του από λευχαιμία, και αυτό του έδωσε κίνητρο να αγωνιστεί ακόμα καλύτερα.

Όλη αυτή η ιστορία, που είχε συγκινήσει -όπως ήταν λογικό- τον χώρο, φαίνεται τελικά πως δεν ήταν κάτι παραπάνω από μια φάρσα!

Η γνωριμία του Τέο με την κοπέλα ήταν μέσω internet και οι δυο τους διατηρούσαν επαφές online και τηλεφωνικές. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ο αθλητής, έπεσε θύμα πλεκτάνης, από κάποιον που δημιούργησε πλαστό προφίλ της κοπέλας και έστησε όλο αυτό το κακόγουστο αστείο, το οποίο είχε τελικά ανεξέλεγκτη τροπή

Οι απόψεις για το τί πραγματικά έχει συμβεί στο συγκεκριμένο περιστατικό διίστανται, μια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι όλη η ιστορία είναι δημιούργημα του παίκτη και του κύκλου του, ώστε να κερδίσει εντυπώσεις και να δημιουργήσει θόρυβο (αν όντως αυτό συνέβηκε, το πέτυχε) γύρω από το όνομά του.

Ωστόσο το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια πολύ περίεργη κατάσταση, που δεν αποκλείεται να στοιχήσει στον τέλος τη φήμη του Τέο, ενόψει και του ντραφτ του NFL.

Απόσπασμα του ESPN, σχετικά με το θέμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Πηγή: nflblog.gr