Η ΝΙΚΕ ή την γκάφα του αιώνα έκανε ή κάτι ξέρει παραπάνω και έβγαλε σούπερ είδηση; Ο αθλητικός κολοσσός δημοσίευσε φωτογραφίες με τα νέα μπλουζάκια του σταρ του ΝΒΑ και των Ουόριορς Κέβιν Ντουράντ.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι όμως, ότι τα νέα μπλουζάκια ουσιαστικά προαναγγέλλουν ότι ο «KD» δεν θα το κουνήσει ρούπι από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι free agent και ήδη το ΝΒΑ σφάζεται στην ποδιά του και οι μνηστήρες του είναι ατέλειωτοι. Η ΝΙΚΕ, όμως, θεωρεί ότι ο Ντουράντ τα βρήκε σε όλα με τους «πολεμιστές» για νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στους Ουόριορς.

Τι έκανε ο γνωστός αθλητικός κολοσσός; Στα μπλουζάκια που έβγαλε η ΝΙΚΕ με τον Ντουράντ υπήρχαν όλες οι πόλεις από τις ομάδες που πέρασε ως παίκτης. Τελευταία πόλη στην οποία είναι ακόμα ο Ντουράντ είναι το Οκλαντ.

Οι Ουόριορς μετακομίζουν όμως, στο Σαν Φρανσίσκο. Εδώ είναι η είδηση. Οι πόλεις που αναγράφονται στα μπλουζάκια δεν σταματάνε στο Οκλαντ. Μετά το Οκλαντ αναφέρουν και το Σαν Φρανσίσκο, δείχνοντας ότι ο σταρ του ΝΒΑ θα μείνει στους Ουόριορς και φυσικά θα μετακομίσει μαζί τους στο Σαν Φρανσίσκο.