Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν μια ξεχωριστή σχέση εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Ο σταρ του ΝΒΑ ήταν φαν του «V-Span» από μικρός, ο Βασίλης Σπανούλης πίνει νερό στο όνομα του Ελληνα παίκτη των Μπακς και η… κολόνια αυτή κρατάει χρόνια και δεν λέει να χάσει με τίποτα το δυνατό άρωμά της.

Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια πολύ φιλική σχέση και φάνηκε αυτό για άλλη μια φορά. Ο Σπανούλης ήθελε μια φανέλα του Γιάννη με το Μιλγουόκι. Όπως είναι φυσικό ο «Greek Freak» δεν του χάλασε το χατίρι και του έστειλε μια φανέλα του, η οποία είχε φυσικά φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να στείλει το δικό του ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το έκανε φυσικά και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά το έκανε και μέσω των social media.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη φανέλα που του έστειλε ο Giannis. Και φυσικά τον «ευχαρίστησε» με ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Ο «Kill Bill» ανέφερε στο post που έκανε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το δώρο που του έκανε: «Ευχαριστώ για την φανέλα φίλεεε!!!! Τιμή και περηφάνια όλων μας να σε βλέπουμε να παίζεις και να εκπροσωπείς την πατρίδα μας».

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ