Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε ποτέ ότι του αρέσει και το ποδόσφαιρο και μάλιστα έπαιζε μικρός μπάλα, αλλά τελικά τον κέρδισε τον μπάσκετ. Ο Ελληνας σταρ του ΝΒΑ το έχει πει πολλές φορές αυτό. Τελευταία, όμως, αποκάλυψε και την ποδοσφαιρική ομάδα που υποστήριζε μικρός, αλλά και αγαπημένο του παίκτη, που έπαιζε στον σύλλογο αυτό.

Ο Αντετοκούνμπο τόνισε σε δηλώσεις που έκανε ότι η αγαπημένη του ομάδα ήταν η Άρσεναλ και είναι ακόμα, ενώ ο παίκτης που λάτρευε ήταν ο Γάλλος επιθετικός Τιερί Ανρί, που έπαιζε τότε στους «κανονιέρηδες».

«Όταν ήμουν μικρός, παρακολουθούσα συχνά ποδόσφαιρο. Ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής. Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μας. Άρχισα το μπάσκετ στα 13», τόνισε ο «Greek Freak» και συμπλήρωσε: «Η αγαπημένη μου ομάδα ήταν η Άρσεναλ και αγαπημένος μου παίκτης ο Τιερί Ανρί. Είμαι φίλαθλος της Άρσεναλ. Μου άρεσε και η Παρί όταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπαιζε εδώ, αλλά μέσα μου παραμένω Άρσεναλ».

Όπως είναι φυσικό οι δηλώσεις του έκαναν το γύρο του κόσμου και έφτασαν και ως την Αγγλία, το Λονδίνο και φυσικά την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» αντέδρασαν αμέσως.

Ξετρελάθηκαν με την δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποθέωσαν τον Ελληνα παίκτη των Μπακς και του ξεκαθάρισαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της αγγλικής ομάδας στο Twitter ότι τον καλωσορίζουν στην οικογένεια του συλλόγου.

 

ΤΟ POST THΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ