Ο Ρικ Πιτίνο είναι ένας αληθινός μπον βιβέρ που λατρεύει την καλή ζωή και του αρέσει ενίοτε να κάνει και νυχτερινές εξόδους. Οχι βέβαια, μέχρι τα ξημερώματα, διότι αυτό απαγορεύεται πάντα δια ροπάλου. Οχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τους προπονητές.

Οι κόουτς πάντα απαγορεύουν στους παίκτες τα ξενύχτια, αλλά πρέπει πρώτοι απ΄ όλους να τηρούν κι αυτοί αυτόν τον κανόνα για να δίνουν φυσικά το καλό παράδειγμα στους παίκτες τους. Ο Ρικ Πιτίνο δείχνει να λατρεύει την ζωή στη Αθήνα και βγαίνει συχνά έξω. Όπως χθες. Βγήκε έξω, αλλά φυσικά δεν το έριξε έξω.

Ο 66χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού μπορεί να μην είναι καιρό στην Ελλάδα. (ήρθε στην χώρα μας για να αναλάβει το τριφύλλι στις 26/12/2018), αλλά έχει αρκετούς φίλους και εδώ. Έναν απ’ αυτούς (με τον οποίο έχουν γνωριστεί στις ΗΠΑ) τίμησε χθες και πήγε στο κλαμπ που έχει στη Αθήνα.

Τους δυο άνδρες ένωσαν κοινοί φίλοι στις ΗΠΑ, όπου ήταν και ο Ελληνας επιχειρηματίας καιώς σπούδασε στην Αμερική στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης. Ο Ελληνας επιχειρηματίας έκλεινε χθες τα 39 και είχε καλέσει τον Πιτίνο να γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί του στο μαγαζί του. Ο Αμερικανός δεν αρνήθηκε την πρόσκληση. Πήγε στο μαγαζί του φίλου του και πόσταρε το όλο θέμα και στην σελίδα του στο twitter.

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΠΙΤΙΝΟ