Η αύρα τους είναι παντού στα Σεπόλια. Στην περιοχή, που μεγάλωσαν, αγάπησαν, έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Κάθε γωνιά της περιοχής τους είναι οικεία, αγαπημένη για εκείνους, όσο κι αν η οικογένεια πέρασε δύσκολες στιγμές και τα έβγαζε πέρα με δυσκολίες και στερήσεις. Κάθε σπιθαμή από το έδαφος τους θυμίζει και κάτι από τα χρόνια στην Ελλάδα. Μα δεν είναι μόνο η αύρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Θανάση Αντετοκούνμπο, του Κώστα Αντετοκούνμπο, του Αλεξ Αντετοκούνμπο που είναι διάχυτη στα λατρεμένα τους Σεπόλια.

Πλέον στην περιοχή που μεγάλωσαν οι Αντετοκούνμπο δεσπόζουν και οι μορφές τους. Και δεσπόζουν μέσω του εξαιρετικού έργου ενός καλλιτέχνη του γκράφιτι που έφτιαξε έναν απίστευτο… πίνακα πάνω στο τσιμέντο για να τους τιμήσει.

Σε μια πολυκατοικία των Σεπολίων έγινε ένα ξεχωριστό, μοναδικό και πραγματικό εντυπωσιακό γκράφιτι με τις μορφές του Γιάννη, του Θανάση, του Κώστα και του Αλεξ.

Ο καλλιτέχνης αποτύπωσε τους Antetokounbros ως παίκτες φυσικά να παίζουν μπάσκετ

Η πολυκατοικία βρίσκεται κοντά στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα όπου τα αδέλφια έπαιζαν μπάσκετ και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα. Εκεί, βέβαια, η μορφή που δεσπόζει είναι του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο γηπεδάκι υπάρχει ένα τεράστιο γκράφιτι του σταρ του ΝΒΑ και των Μπακς.

 

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

 

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ