Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει την θάλασσα, αλλά και το ψάρεμα. Με το που θα φτιάξει ο καιρός θα πάρει το σκάφος του και θα οργώσει τις θάλασσες και φυσικά θα δώσει στο ψάρεμα και θα καταλάβει. Δεν ψαρεύει όμως, με όποιον κι όποιον τρόπο. Είναι δεινός ψαροντουφεκάς και το… καμάκι του έχει κάνει τα ψάρια να… ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν για να γλιτώσουν Και δεν μιλάμε για… ψαράκια της σειράς. Για ψαρούκλες μιλάμε.

Κατά καιρούς ο παλαίμαχος παίκτης έχει πιάσει πολύ μεγάλα ψάρια στους βυθούς των ελληνικών θαλασσών και πάντα φυσικά φροντίζει να τα… διαφημίζει μέσα από τις σχετικές φωτογραφίες που ανεβάζει στις σελίδες του στα social media. Μια φωτογραφία άλλωστε είναι η καλύτερη απόδειξη για την επιτυχία ενός ψαρά, διότι μεταξύ μας δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ψαράδες που λένε ψέμματα για την ψαριά τους.

Τελευταίο… θύμα του Λάζαρου Παπαδόπουλου στους βυθούς των ελληνικών θαλασσών ήταν μια τεράστια συναγρίδα. Η παλιά δόξα του ελληνικού μπάσκετ, που έχει περάσει και τους από δυο αιώνιους του ελληνικού μπάσκετ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, την έπιασε με το ψαροντούφεκό του και φυσικά ανέβαζε την σχετική φωτογραφία στα social media.

Μάλιστα, έγραψε στην ανάρτησή του ότι το ψάρι έπεσε όχι στα δίχτυα του, αλλά στο καμάκι του ψαροντούφεκού του με μια βολή: «Μια ανάσα, μια βουτιά, μια βολή».

ΤΟ POST ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ