Tο “σπορ” που λέγεται “τεχνολογία”, πολλώ δε μάλλον στην προέκτασή του που λέγεται “διαδίκτυο”, δεν το κατέχουμε καλά. Επιπλέον, και το φοβόμαστε! Για περιπτώσεις σαν κι αυτή το φοβόμαστε. Ο ποδοσφαιριστής (δεν είναι ζητούμενο η ομάδα του, ούτε το παρόν εγράφη για διαφημιστικούς λόγους) και μοντέλο Μάριος Στόλης έπεσε θύμα… χάκερ, ο οποίος “τρύπωσε” στο προφίλ του στο facebook.

Τι ακριβώς κακό προκάλεσε είναι εύκολο να το αντιληφθεί κανείς. Επειδή ο φίλος Μάριος υπέστη και προσωπική και επαγγελματική ζημία, όπως ήταν φυσικό, άλλαξε προφίλ, αλλά ζητεί από τους διαδικτυακούς φίλους του και όχι μόνο να “αναφέρουν” στο facebook το προφίλ Marios stolis. Να καταφέρουν όσο περισσότερες “αναφορές” μπορούν, προκειμένου να γνωστοποιηθεί σε όλο του το εύρος το πρόβλημα στα κεντρικά της εταιρίας. Για την ιστορία το νέο προφίλ του Μάριου (κι αυτό είναι το αληθινό πλέον) είναι το Marios StolhsrReal.

Διαδίκτυο του Σατανά“, λοιπόν, που λέει ένας (παραδοσιακός) φίλος μας με άποψη, αλλά μέγας εχθρός της μπλογκόσφαιρας. Εδώ θύμα χάκερ, όπως διαβάσαμε τις προάλλες, έπεσε και ο ίδιος ο ιδρυτής του facebook.

Ψυχραιμία, Μάριε…