Σε καιρούς οικονομικής κρίσης υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τους γιατρούς. Υπάρχουν όμως αθλητές, οι οποίοι είναι τρομερά ευαίσθητοι σε τέτοιου είδους θέματα και βοηθάνε με κάθε τρόπο. Ένας εξ’ αυτών είναι και ο παλαίμαχος άσος, Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος ανέφερε πως όποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να του στείλει ένα μήνυμα χωρίς δισταγμό,  ώστε να βοηθηθεί από την Κλινική Αθηνών.

Δείτε τι γράφει ο Παπανικολάου:

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .

Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ με την εκπρόσωπο της κεντρικής κλινικής Αθηνών Κα Παπαγιανοπουλου ώστε να ενημερώθω για τις υπηρεσίες της ως άνω κλινικής.

Στη διάρκεια της συνάντησης αυτής εκτος από τη διαπίστωση μου πως πρόκειται για ένα ερευνητικό και θεραπευτικό κέντρο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα μετά από μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου διαπίστωσα ότι απαρτίζεται από καταρτισμενο και πολύ ευγενικό ιατρικό επιτελείο πολύ φιλικό προς τον ασθενή.

Η κεντρική κλινική Αθηνών λοιπόν καλύπτει μια ευρεία γκάμα προβλημάτων σε 24 ώρη βάση.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Αν κάποιος φίλος η φίλη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ και αντιμετωπίζει καποιο πρόβλημα υγείας με πλήρη εχεμύθεια από πλευράς μου να μη διστάσει να μου στείλει μήνυμα.

Σας ευχαριστώ».