Η ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο δεν ήταν εύκολη στην Ελλάδα. Αληθινός Γολγοθάς ήταν, καθώς πάλευαν με νύχια και με δόντια για τα προς το ζειν. Αν κάποιος δει όμως, τις φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο δεν θα δει πίκρα, απογοήτευση, θλίψη στα πρόσωπά τους. Θα δει χαρά και χαμόγελα. Η οικογένεια ήταν πάντα ενωμένη και δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές.

Η μητέρα των αδελφών Αντετοκούνμπο, Βερόνικα, ανέβασε στις προσωπικές της σελίδες στα social media δυο φωτογραφίες από εκείνα τα χρόνια, στις οποίες ήταν μαζί με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Οι δυο παίκτες είναι αγνώριστοι. Ηταν πολύ μικροί σε ηλικία. Μπόμπιρες. Ηταν σε ηλικία που σίγουρα δεν μπορούσαν να αντιληφθούν 100% τον αγώνα που έκαναν η μητέρα τους και ο αείμνηστος πατέρας τους για να μπορέσει η οικογένεια να τα φέρει βόλτα.

Τα χαμόγελα όλων όμως, δείχνουν ότι παρά τις δυσκολίες η οικογένεια δεν το έβαζε κάτω, δεν λύγιζε ποτέ και απολάμβανε κάθε στιγμή με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη όλων.

 

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ» ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ