Το ταλέντο του τεράστιο. Κι αυτό δεν σηκώνει κουβέντα. Κι η τρέλα του όμως, ήταν τεράστια κι αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Ο Γκίλμπερτ Αρίνας θα μπορούσε να ήταν ακόμα τεράστιο όνομα στο ΝΒΑ, να έκανε ακόμα πιο λαμπερή καριέρα (έπαιξε σε Ουόριορς, Μάτζικ, Ουίζαρντς, Γκρίζλις) , αλλά η… τρέλα που κουβαλούσε στο κεφάλι του δεν τον άφησε.

Εκανε πολλά όσο έπαιζε στο ΝΒΑ με πιο τρελό το να βγάλει όπλο σε έναν συμπαίκτη του, τον Τζαβάρις Κρίτεντον στα αποδυτήρια των Ουίζαρντς για ένα χρέος από τζόγο! Από το 2012 έφυγε από το ΝΒΑ και παίζει από τότε στην Κίνα. Εφτασε στα 36, αλλά παραμένει… serial killer στα σουτ και το απέδειξε αυτό.

Ο Αρίνας θα έκανε έναν διαγωνισμό τριπόντων με τον  παίκτη των Ουόριορς, Νικ Γιανγκ. Ο Γιανγκ δεν εμφανίστηκε στον διαγωνισμό. Ο Αρίνας πήγε και έδειξε ότι παραμένει on fire!

Εβαλε 95/100 τρίποντα! Και φυσικά κέρδισε το έπαθλο των 100.000 δολαρίων!

Ο Αρίνας σχολίασε τη νίκη του με το δικό του τρόπο: «Το παλιό μου ρεκόρ ήταν 96 τρίποντα και παραλίγο να το σπάσω. Καθόμουν στον καναπέ βλέποντας Netflix για τέσσερα χρόνια. Έρχομαι εδώ και βάζω 95/100. Αφήστε με να πάω πίσω στον καναπέ. Έβαλαν και το “Black Panther” στο Netflix».

 

ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΟΥ ΑΡΙΝΑΣ