Ο Κώστας Κουφός πήρε την μεγάλη απόφαση και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Ελληνας σέντερ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη σε ένα παραμυθένιο γάμο που έγινε στο Οχάιο και πέρασε πια στο κλαμπ των παντρεμένων.

Μετά την τελετή στην εκκλησία ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς και η συζύγός του γιόρτασαν με την ψυχή τους την πιο μεγάλη στιγμή της ζωής τους. Την γιόρτασαν με ένα μυθικό γλέντι σε μαγαζί της πόλης. Το γλέντι φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει ελληνικό χρώμα. Και όχι απλά είχε και παραείχε, αλλά το ελληνικό στοιχείο ήταν κυρίαρχο παντού. Και πως να μην είναι αφού η συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν Ελληνες. Η ελληνική μουσική φυσικά είχε την τιμητική της καθώς στο γλέντι έπαιζε ελληνική ορχήστρα.

Η στιγμή που ξεσήκωσε όλους τους καλεσμένους στο γλέντι ήταν φυσικά εκείνη που ο Κώστας Κουφός και η σύζυγός του Ελένη απέδειξαν τις ικανότητες τους στο ζεϊμπέκικο και έδειξαν ότι… κατέχουν πολύ καλά το… ελληνικό χορευτικό άθλημα!

Το ζευγάρι χόρεψε ζεϊμπέκικο και όπως είναι φυσικό στο μαγαζί έγινε το… έλα να δεις. Το κέφι χτύπησε κόκκινο, ενώ οι καλεσμένοι τίμησαν το γνωστό έθιμο της… ρίψης χρημάτων και τα δολάρια έπεφταν βροχή προς το ζευγάρι, το οποίο φυσικά αποθεώθηκε.

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΦΟΥ