Η ρεπόρτερ του ESPN, Κέιτι Νόλαν θέλησε να στήσει μια φάρσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά ο Ελληνας σταρ των Μπακς δεν «ψάρωσε». Η Νόλαν είχε πάει να καλύψει το πάρτι που έκανε το «ΝΒΑ2Κ». Η ρεπόρτερ είχε κανονίσει να κάνει συνεντεύξεις με παίκτες. Ηθελε όμως, να τους κάνει πλάκα. Είχε «στήσει» έτσι κρυφά τους Ντ’ Αντζελο Ράσελ και Τζέισον Τέιτουμ, οι οποίοι της μιλούσαν μέσα από τα ακουστικά της στις συνεντεύξεις και της έλεγαν τι να ρωτήσει. Οι ερωτήσεις που της έλεγαν να πει ήταν φυσικά αστείες και μέσα στο πλαίσιο της πλάκας που ήθελαν να κάνουν.

Όταν ήρθε η ώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο η Νόλαν τον πλησίασε. Την ερώτηση όμως, που θα έκανε της την είπε ο Ράσελ. Ετσι η ρεπόρτερ του ESPN ρώτησε τον Γιάννη: «Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ανατολή; Ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ;».

Ο Ελληνας παίκτης «κουφάθηκε» λιγάκι με τη ερώτηση, αλλά μετά κατάλαβε την πλάκα και είπε «Ξέρεις, νιώθω καλά. Ποιος το είπε αυτό;».

Η Νόλαν κατάλαβε ότι η φάρσα με τον Ράσελ «ξεσκεπάστηκε» και είπε τον Αντετοκούνμπο ότι την ερώτηση την έκανε ο ίδιος ο παίκτης των Νετς και ο «Greek Freak» απάντησε ρίχνοντας το γάντι στον Ράσελ:  «Νιώθω καλά, είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι σίγουρα μεταξύ των κορυφαίων παικτών της Ανατολής. Θα αφήσω το παιχνίδι να δείξει ποιος είναι καλύτερος».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟΝ «GREEK FREAK»