Το νέο φιλμ της ΝΙΚΕ «Never Too Far Down» είναι εντυπωσιακό και έχει ως πρωταγωνιστές πολλά τεράστια αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού. Εκείνος όμως, τη παράταση κλέβει είναι ο Lebron James. Ο σούπερσταρ του ΝΒΑ και των Lakers έχει τον ρόλο του αφηγητή.

Πέρα από τον «βασιλιά», στο φιλμ εμφανίζονται η Serena Williams, ο Tiger Woods, ο Cristiano Ronaldo και η Naomi Osaka.

Το φιλμ της ΝΙΚΕ περνάει το μήνυμα ότι ο αθλητισμός μας μαθαίνει να βρίσκουμε τη δύναμη μέσα μας, να μη το βάζουμε κάτω ποτέ μετά από μια αποτυχία και να προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε τον στόχο μας.

Αναλυτικά η ΝΙΚΕ ανέφερε για το νέο της βίντεο:

«Ο LeBron James μας εμπνέει να συνεχίσουμε, στο νέο film της Nike «Never Too Far Down»

Με αφήγηση από τον Lebron James, το νέο film της Nike «Never Too Far Down», δημιουργήθηκε για να μας εμπνεύσει όλους και να μας θυμίσει ότι όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Πέρα από τον LeBron James, στο film εμφανίζονται η Serena Williams, ο Tiger Woods, ο Cristiano Ronaldo και η Naomi Osaka.

Ο αθλητισμός μας μαθαίνει να βρίσκουμε τη δύναμη μέσα μας.  Ρωτήστε απλά τον LeBron, τη Serena ή τον Tiger. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, όποιος κι αν είναι ο αρχηγός, όποιες κι αν είναι οι πιθανότητες, μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω και να τα καταφέρουμε.

Μια χαμένη ευκαιρία μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή σε μεγάλη νίκη. Η απογοήτευση μπορεί να γίνει θρίαμβος και αυτό το συναίσθημα της ελπίδας μας εμπνέει όλους.

Γι’ αυτό αγαπάμε τις ιστορίες επιστροφής. Βλέπουμε τους εαυτούς μας σε αυτές, την αποφασιστικότητα μας, το θάρρος μας, την ελπίδα μας. Και τώρα αυτές οι ιστορίες, μας θυμίζουν περισσότερο από ποτέ για τι είμαστε ικανοί».

 

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΝΙΚΕ