Ο Νίκος Παππάς δεν άφησε να… πέσει κάτω και να περάσει έτσι η αποκάλυψε που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συντέντευξή του στο Fox Sports, όπου είπε πως όταν ήταν μικρός ο παίκτης του Παναθηναϊκού τον είχε κάνει να κλάψει, καθώς τον είχε… ισοπεδώσει με 33-0 σε ένα μονό που είχαν παίξει οι δυο τους στα Σεπόλια. Ο πράσινος γκαρντ απάντησε με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο στις δηλώσεις του σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Ο Νίκος Παππάς πίκαρε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Εβαλε όμως, στην κουβέντα και τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έριξε το γάντι στον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και του ζήτησε να ξαναπαίξουν μονό και ανέφερε πως αν ο Giannis δεν τα καταφέρνει μόνος του να φέρει μαζί του και τον βασιλιά του ΝΒΑ, Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Παππάς ανέφερε στο post που έκανε στα social media:

«Ανοίχτε τα ματάκια σας εκεί στα εν μπι έι και κάντε λίγο χώρο στο σάλαρι καπ, δώστε τη μπαλίτσα και παραγγείλτε το μιλκσευκ σας! Γιανναρα αν δεν τα καταφέρνεις μόνος, φέρε τον Λεμπρον κ ελατε το καλοκαιράκι στη Κυπριάδου. Εγώ με τον Ταταρούνη και οι δυο σας. Με στοίχημα τα πάντα #Όταν_έκλαψε_ο_mvp».

 

 ΤΟ POST ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ