Χωριστά θα γίνει η παρουσίαση των δύο νέων μελών της “οικογένειας” της Apple, του νέου iPhone και του αποκαλούμενου “iPad mini”, σύμφωνα με νέες πληροφορίες.

Μέχρι πρότινος θεωρείτο ότι οι δύο νέες συσκευές θα παρουσιάζονταν μαζί στις 12 Σεπτεμβρίου, σε μία εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί από την Apple, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ο σκοπός και το περιεχόμενό της.

Όπως εικάζεται πλέον, η εταιρεία θα παρουσιάσει πρώτα το νέο iPhone και στη συνέχεια θα ακολουθήσει με τη μικρότερη έκδοση του iPad. Το iPad mini, όπως αποκαλείται από όσους παρακολουθούν τα δρώμενα της Apple, θα διαθέτει οθόνη μικρότερη των οκτώ ιντσών, και θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο.

Ο λόγος πίσω από τον διαχωρισμό αυτό από πλευράς της Apple δεν είναι άλλος από την επιθυμία να μη φανεί πως “παραγκωνίζεται” η μία από τις δύο συσκευές χάριν της άλλης. Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για “blockbuster” συσκευές, οπότε ταυτόχρονη παρουσίασή τους πιθανώς να λειτουργούσε αρνητικά όσον αφορά την προβολή τους από τα ΜΜΕ.

Πέρα από το νέο smartphone και τη mini έκδοση του tablet της, η Apple ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά και το νέο “παιδί” της σειράς του iPod, το νέο iPod Touch πέμπτης γενεάς. Θα πρόκειται για την πρώτη ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς φορητού media player μετά από “σιγή ιχθύος” δύο ετών.

Πηγή: blog.gr

Tags:
Apple iPad