Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε με τον δικό του τρόπο την γέννηση του έκτου παιδιού του σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Star, «Φωλιά των Κου Κου».

Ο Σπανούλης έκανε αναφορά στην γέννηση της κόρης του, η οποία αποτελεί το έκτο παιδί της οικογένειάς του και τόνισε ότι πλέον το ματς λήγει, ενώ το σκορ ανάμεσα σε κόρες και γιους είναι πλέον ισοπαλία. Επίσης απέδωσε τα εύσημα στην σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, ενώ τόνισε ότι δεν πρόλαβε να δει πολύ τη νέα του κόρη στο μαιευτήριο, καθώς τον καλούσε το καθήκον και έπρεπε να κάνει προπόνηση με την ομάδα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: «Έκτο. Οι κόρες και οι γιοι μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Δεν ήμουν “παρών” γιατί ήταν καισαρική. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη κόρη μου και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει αυτή την κατάσταση. Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια».

Ο Βασίλης Σπανούλης επισήμανε ότι θα ήθελε να αφιερώσει τον επόμενο τίτλο στο νεογέννητο παιδί του. Μέσα σε όλα έκανε και την απαραίτητη ευχή για τα έξι παιδιά του: «Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά, να έχουν υγεία τα παιδιά και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Όνομα δεν έχουμε αποφασίσει. Κάτι έχουμε σκεφτεί αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει το δρόμο του και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα», συμπλήρωσε ο διεθνής μπασκετμπολίστας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ STAR