Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό για πολλούς σταρ του πλανήτη. Ανάμεσά τους φυσικά και παίκτες του ΝΒΑ, που… ψηφίζουν Ελλάδα δαγκωτό το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι, βέβαια, δεν έχει μπει επίσημα ακόμα (ο Ιούνιος δεν έχει μπει ακόμα), αλλά ήδη μια τουλάχιστον θρυλική μορφή του ΝΒΑ είναι εδώ! Ο λόγος για τον Ντουέιν Ουέιντ.

Ο παλαίμαχος πλέον (αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του φέτος) σταρ του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη, απολαμβάνει την… συνταξιοδότησή του στην Ελλάδα. Ο Ουέιντ είναι στην χώρα με την σύζυγό του και απολαμβάνουν τους ομορφιές των ελληνικών νησιών.

Πρώτοι σταθμοί των διακοπών του ζεύγους Ουέιντ  ήταν δυο μαγικά ελληνικά νησιά, η Ύδρα και οι Σπέτσες. Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και η γυναίκα του ξεκίνησαν από εκεί τις διακοπές τους και φυσικά οι ομορφιές των δυο νησιών τους έκλεψαν τη καρδιά και ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες στα social media από την διαμονή τους εκεί,.

Οι διακοπές του Ντουέιν Ουέιντ και της συζύγου του στην Ελλάδα δεν θα σταματήσουν σε Ύδρα και Σπέτσες. Το ζευγάρι  θα επισκεφθεί κι άλλα νησιά στην χώρα μας.

Ο Ουέιντ άλλωστε έχει φέτος όλο τον χρόνο στην διάθεσή του να κάνει διακοπές και φυσικά είναι αποφασισμένος να του δώσει και να καταλάβει.

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΥΕΪΝΤ