Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει… γίνει και Ελληνας και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την θητεία του στον Παναθηναϊκό, που σημάδεψε την καριέρα του και τον έκανε να έχει πάντα μέσα στη καρδιά του το τριφύλλι. Και όπως είναι φυσικό η σχέση είναι αμφίδρομη και με την ομάδα, αλλά και τους οπαδούς της, που πίνουν νερό στο όνομα του Σάρας. Ο Λιθουανός προπονητής της Ζαλγκίρις και παλαίμαχος παίκτης του τριφυλλιού έχει… γίνει Ελληνας και λόγω της συζύγου του, της Ελληνίδας Αννας Δούκα. Ετσι όπως είναι φυσικό, ο Σάρας και η οικογένειά του έρχονται συνέχεια στη χώρα μας και ειδικά τα καλοκαίρια ψηφίζουν Ελλάδα… δαγκωτό για τις διακοπές τους. Ο Σάρας είναι στην χώρα μας αυτό το καιρό.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα corfuland.gr ο Λιθουανός απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα από τα μαγικά ελληνικά νησιά, την πανέμορφη Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο Γιασικεβίτσιους μένει στο επιβλητικό ξενοδοχείο Imperial. Μέσα στην χαλάρωση και τα μπάνια, βρίσκει την ευκαιρία να ασχοληθεί και με ένα άλλο αγαπημένο του σπορ, πέρα από το μπάσκετ. Ο Σάρας δείχνει την κλάση του και στο γκολφ και μάλιστα όπως ανέφερε το corfuland.gr επισκέφθηκε το Corfu Golf Club στους Έρμονες και έπαιξε γκολφ.