Η αλήθεια είναι ότι μια ανάσα ανάμεσα σε μεγάλες μάχες μπορεί να προσφέρει πολλά. Μπορεί να σου δώσει την απαραίτητη ηρεμία και την συγκέντρωση που χρειάζεται για να μπεις με την απαραίτητη φόρα στον πόλεμο. Ο Ρικ Πιτίνο είναι πιθανό να το σκέφτηκε αυτό και έτσι δυο μέρες πριν ξεκινήσουν οι δυο μάχες (23, 25/4) του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ για τα Game 3 και Game 4 (το σκορ είναι 2-0 υπέρ των Ισπανών) των πλέι οφ της Ευρωλίγκα, πήγε στην Σαντορίνη.

Μάλιστα μαζί του είχε και την καλύτερη παρέα του κόσμου. Ο Αμερικανός προπονητής ήταν στο μαγευτικό νησί με την κόρη του.

Όπως είναι φυσικό ο Πιτίνο ως φανατικός «τουιτεράκιας» ανέβασε και στο twitter μια φωτογραφία από την επίσκεψή του στην Σαντορίνη. Μάλιστα εκεί έδειξε ότι είναι και… «easy rider» και ξέρει καλά και από μηχανάκια, καθώς στην φωτογραφία πόζαρε πάνω σε μια «γουρούνα» που προφανώς νοίκιασε εκεί.

Διαφημιστής της Σαντορίνης

Ο Αμερικανός μαγεύτηκε με τις μοναδικές ομορφιές αυτού του μαγικού νησιού και έτσι έγινε ο καλύτερος διαφημιστής του, καθώς στο post που έκανε στο twitter μίλησε για την αιτία της επίσκεψής του εκεί, την κόρη του, αλλά έκανε ειδική αναφορά και στην Σαντορίνη και την χαρακτήρισε: «Ένα από τα ομορφότερα μέρη που έχω επισκεφθεί».

Αναλυτικά ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε στο post του: «Περνώντας το Πάσχα με τη μικρή μου βασίλισσα στη Σαντορίνη. Νιώθω υπέροχα που την είδα. Επιστροφή στη προπόνηση, αφού πριν παραλίγο να σκοτωθώ οδηγώντας ανάποδα σε λάθος δρόμους. Ένα από τα ομορφότερα μέρη που έχω επισκεφθεί. Μακάρι να καθόμουν παραπάνω. Καλό Πάσχα».

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ