Το πρώτο από τα τρία συνολικά Σαββατοκύριακα της φετινής Tomorrowland έφτασε στο τέλος του με απόλυτη επιτυχία χθες (18/7) στη Boom του Βελγίου, με το κοινό σε συναυλίες και από απόσταση αλλά και τους μουσικούς της βραδιάς να τα… σπάνε στο ετήσιο ραντεβού της ηλεκτρονικής μουσικής.

Εκεί δε θα μπορούσε να μη βρεθεί φυσικά και ο Τάσος Αντωνίου, ο επονομαζόμενος Hi Profile, που όντας ένας εκ των πλέον ικανών και διάσημων DJ’s της υφηλίου έδωσε το «παρών» στο κορυφαίο παγκόσμιας εμβέλειας φεστιβάλ της αγαπημένης του μουσικής.

Μάλιστα, ο Έλληνας μουσικός είχε και τα… τυχερά του, αφού συνάντησε τον θρύλο του ΝΒΑ Shaquilee O’ Neal -που επίσης συχνά πυκνά εμφανίζεται ως DJ σε αντίστοιχα μικρότερου κάλλους φεστιβάλ μετά την αποχώρησή του από τον κόσμο της κορυφαίας λίγκας πριν από σχεδόν μια δεκαετία-, με τους δυο τους να βγάζουν και μια αναμνηστική φωτογραφία από τη βραδιά, την οποία και παρουσίασε στα σόσιαλ μίντια με… ιδιαίτερη έμφαση για πείραγμα ο Αντωνίου.

«Η Tomorrowland είναι γεμάτη εκπλήξεις! Μου ζήτησε μια φωτογραφία… δε θα μπορούσα να αρνηθώ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o διάσημος DJ!

 

 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και το γεγονός πως ο Αντωνίου, ο οποίος έχει τρομερή αγάπη και σχέση με το μπάσκετ την ίδια στιγμή που είναι ξάδερφος με τον Αντώνη Φώτση, είχε παραχωρήσει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο basketblog.gr πριν από μερικά χρόνια τονίζοντας τόσο το πάθος του για το άθλημα όσο και τα πρώτα του βήματα σ’ αυτό!

Μπορείτε να διαβάσετε την εν λόγω συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ.