Μερικά καλά νέα που μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά:

-Η Κίνα έκλεισε και το τελευταίο νοσοκομείο που είχε φτιάξει για τον coronavirus! Δεν υπάρχουν ποια νέα κρούσματα και έτσι δεν χρειαζόταν.

-Στην Ινδία οι γιατροί τα καταφέρνουν να θεραπεύουν ασθενείς με τον Covid-19. Lopinavir, Retonovir, Oseltamivir μαζί με Chlorphenamine είναι τα φάρμακα που χρησιμοποιούν. Θα προτείνουν τον συγκεκριμένο συνδυασμό στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας.

-Ερευνητές από το Γιατρικό κέντρο Erasmus υποστηρίξουν πως βρήκαν αντίσωμα για την καταπολέμηση του coronavirus.

-Μια 103χρόνη Κινέζα γιαγιά είναι πλήρως υγιής στην Wuhan μετά από έξι μέρες σε νοσοκομείο.

-Η Apple άνοιξε τα 42 καταστήματα της στην Κίνα.

-Η κλινική του Cleveland έφτιαξε ένα τέστ για τον Covid-19 που μας δίνει αποτέλεσμα μετά από κάποιες ώρες, και όχι μέρες.

-Καλά νέα και από την Νότια Κορέα όπου το νούμερο των κρουσμάτων μειώνεται μέρα με την μέρα.

-Η Ιταλία έχει πληγωθεί πιο πολύ από όλες τις χώρες με τους ειδικούς να λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή εκεί ζουν οι πιο μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι σε ολόκληρη την Ευρώπη.

-Στο Ισραήλ επιστήμονες βρίσκονται πολύ κοντά στην κατασκευή εμβολίου κατά του ιού.

-Τρεις άνθρωποι στο Maryland που διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19 και παρουσίαζαν συμπτώματα, γιατρεύτηκαν πλήρως και πήραν εξιτήριο.

-Ένα δίκτυο Καναδών επιστημόνων έχουν ανακαλύψει πολύ σημαντικά πράγματα στην έρευνα τους για τον Covid-19 και πολύ σύντομα ίσως μας δώσουν απαντήσεις.

-Ένα εργαστήριο στο San Diego μαζί με το Duke και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης φτιάχνουν ένα εμβόλιο για τον περιβόητο ιό.

-Στο Νέο Δελχί και οι επτά άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον Covid-19 έχουν πλέον αναρρώσει!

-Πλάσμα αίματος από ανθρώπους που μόλις θεραπεύτηκαν από τον Covid-19 μπορεί να θεραπεύσει ανθρώπους που προσβλήθηκαν από τον ιό!

-Δελφίνια και ψάρια που είχαν εξαφανιστεί επέστρεψαν στις θάλασσες και τα νερά της Ιταλίας μετά την επιβολή του Lockdown.

-Η Wall Street μπορεί να κινδύνευσε στο ξεκίνημα της εβδομάδας αλλά τα δύσκολα είναι πλέον πίσω καθώς η εβδομάδα έκλεισε στα νούμερα που άνοιξε.

Οπότε να κοιτάμε και την θετική πλευρά των πραγμάτων. Να νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας, να προσέχουμε τον εαυτό μας και τις ευπαθείς ομάδες, και όλα θα πάνε καλά!

Πηγή: Snopes.com