Άλλη μία υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας αναδείχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/1) από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star. Μόνο που σε αυτήν εμπλέκεται και ένας πρώην μπασκετμπολίστας.

Ο περί ου ο λόγος φέρεται να έχει διαρρεύσει σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου videos και φωτογραφίες 34χρονης πρώην τραγουδίστριας, με την οποία διατηρούσε δεσμό για πέντε χρόνια ένας… φίλος του. Όπως αναφέρεται στην εκπομπή, ο μεν πρώην μπασκετμπολίστας είναι πλέον υπάλληλος σε δημόσια υπηρεσία, η δε τραγουδίστρια διαμένει σε κάποιο νησί και δεν τραγουδάει πια.

«Ήξερα ότι δεν είχαμε χωρίσει με τον καλύτερό τρόπο. Μου είχε πει ότι θα έκανε ό,τι ήθελε με αυτές τις φωτογραφίες που του είχα ζητήσει να διαγράψει επίμονα. Λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλυψα σε site πορνογραφικού περιεχομένου ότι είχε φτιάξει προφίλ με το όνομά μου και είχε ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο και τότε καταστράφηκε όλος μου ο κόσμος», είπε μεταξύ άλλων η 34χρονη τραγουδίστρια.

«Τράβηξε αυτό το υλικό χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Για έξι μήνες έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης, ερχόταν κάτω από το σπίτι μου, με παρακολουθούσε, είχε γίνει εμμονικός. Όταν εμφανίστηκε αυτό το υλικό, πήγα κατευθείαν στη Δίωξη».

Όπως υπογραμμίστηκε στην εκπομπή, ο εν λόγω μπασκετμπολίστας αρνήθηκε τις κατηγορίες για διαρροή φωτογραφιών και videos σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας αθωώθηκε για την υπόθεση αυτή, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν είχε ανεβάσει εκείνος το υλικό.