Έναν ξεχωριστό αγώνα δίνει αυτές τις ημέρες η ελληνική κοινότητα του Imperial College London, η οποία προσπαθεί να κερδίσει δωρεά 1.000 στερλινών από την Barclays. Ο τραπεζικός κολοσσός της Μεγάλης Βρετανίας θα διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας Εθελοντισμού σε όποια ομάδα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα like μέσα από το facebook.

Η ελληνική φοιτητική κοινότητα δίνει, έτσι, την δική της μάχη προκειμένου να εξασφαλίσει το συγκεκριμένο ποσό για την διεξαγωγή μίας μουσικής βραδιάς, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας.

“Υπόσχομαι να διοργανώσω μια μουσική βραδιά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στον ελληνικό τοίχο υποσχέσεων που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Imperial College London.

Για να βοηθήσετε την συγκεκριμένη προσπάθεια των Ελλήνων φοιτητών δεν έχετε παρά να κάνετε like στην φωτογραφία τους στο facebook. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την ελληνική φοιτητική κοινότητα στον αγώνα της για να δώσει χαμόγελο στα μέλη των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.