Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Μπόρις Βούκτσεβιτς της  Χόφενχαϊμ μετά από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του Σε κώμα βρίσκεται ο Μπόρις Βούκτσεβιτς μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την Παρασκευή στον δρόμο που ενώνει το Χάιντελμπεργκ με το Χόφενχαϊμ, κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του.

Το αυτοκίνητο του 22χρονου μέσου της Χόφενχαϊμ συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος. Οι εικόνες μαρτυρούν την σφοδρότητα της σύγκρουσης, ενώ ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, κροατικής καταγωγής, απεγκλωβίστηκε από το αμάξι μετά από την παρέμβαση ανδρών της πυροσβεστικής που έκοψαν τις λαμαρίνες.

Ακολούθησε η διακομιδή του με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Χάιντελμπεργκ όπου υπεβλήθη σε επέμβαση στο κεφάλι. Ο Βούκτσεβιτς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κώμα και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

“Είμαστε σοκαρισμένοι από τα νέα. Η ομάδα, ο προπονητής, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του”, δήλωσε ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Αντρέας Μίλερ, για τον 22χρονο που από το 2008 αγωνίζεται στον Χόφενχαϊμ.

Πηγή: blog.gr