Ο έγγαμος βίος, μάλλον δεν πάει με τίποτα στον Tony Parker.  Ο Γάλλος παλαίμαχος σταρ του NBA και νυν ιδιοκτήτης της Villeurbanne δεν… στεριώνει σε γάμο. Ο Tony Parker χώρισε με την Axelle Francine και πήρε το δεύτερο διαζύγιο στη ζωή του.

Τo πρώτο διαζύγιο, που είχε γίνει και κεντρικό θέμα στα ξένα ΜΜΕ ήταν εκείνο με την διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Eva Longoria. Το δεύτερο που ήρθε τώρα, ήταν με την Γαλλίδα δημοσιογράφο, Axelle Francine.

Ο Γάλλος βετεράνος παίκτης μετά την Longoria γνώρισε την Francine

Ο Parker ήρθε κοντά με την Γαλλίδα δημοσιογράφο το 2011, λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με την Eva Longoria. Τoν Ιούνιο του 2013 o Parker και η Francine αρραβωνιάστηκαν και τον Αύγουστο του 2014 το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Γάλλος βετεράνος παίκτης και η δημοσιογράφος απέκτησαν δυο γιους, τους Josh (2014) και Liam (2016). 

Τελευταία το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά και ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Spurs ανακοίνωσε με ένα μήνυμά του στα social media πως χωρίζει από την δεύτερη σύζυγό του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Tony Parker για το διαζύγιό του: «Μετά από εννέα χρόνια που είμαστε μαζί, στην διάρκεια των οποίων μοιραστήκαμε πολύ χαρά και μεγαλώσαμε δύο υπέροχα παιδιά, η Axelle και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε τη σχέση μας. Αυτός ο χωρισμός θα καθοδηγείται από ολοκληρωτικό αμοιβαίο σεβασμό και την διατήρηση της ευημερίας των δύο γιων μας. Αποφασίσαμε να το δημοσιοποιήσουμε τώρα, ώστε να αποφύγουμε οποιεσδήποτε φήμες ή υποψίες. Δεν θα γίνουν περαιτέρω σχόλια αυτή την στιγμή, από σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή».

Το επεισοδιακό πρώτο διαζύγιο και οι απιστίες

Το δεύτερο διαζύγιο του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα πάντως, δείχνει ως τώρα… βελούδινο και διακριτικό. Το πρώτο δεν ήταν έτσι, λόγω της τεράστιας δημοσιότητας που είχε και ο παίκτης τότε, αλλά και η διάσημη σύζυγός του Eva Longoria. Η δημοσιότητα βέβαια έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν διέρρευσε ότι το διαζύγιο είχε ως λόγο την απιστία του Parker.

Ο Parker και η Longoria γνωρίστηκαν το Νοέμβριο του 2004 και τον Αύγουστο του 2005 η διάσημη ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον Γάλλο. Το Νοέμβριο του 2006 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και ο γάμος έγινε τον Ιούλιο του 2007.

Η διάψευση για την σχέση με το μοντέλο Alexandra Paressant

Το καλό κλίμα ανάμεσά τους άρχισε να χαλάει το 2007 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι ο Parker έκανε… κουτσουκέλες με την Γαλλίδα μοντέλο Alexandra Paressant.

Ο γάμος του με την Longoria, όμως, κράτησε παρά τις φήμες αυτές. Το ζευγάρι μάλιστα, διέψευσε δημόσια ότι ο Parker είχε… έρθει κοντά με την Paressant και μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2007 ο παίκτης έκανε μήνυση 20 εκατ. σε ιστοσελίδα που είχε… βγάλει την βρώμα για τη σχέση με του με το μοντέλο.

Τελικά, όμως, ο γάμος του με την διάσημη ηθοποιό δεν έμελλε να κρατήσει. Σχεδόν 3 χρόνια μετά τον Νοέμβριο του 2010 η Longoria κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Πέτρα του σκανδάλου μια φίλη και γυναίκα συμπαίκτη του

Το… διαζύγιο είχε αιτία. Τουλάχιστον έτσι έλεγαν τα… κίτρινα ΜΜΕ, που ανέφεραν ότι η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να χωρίσει, επειδή ο άνδρας της είχε παράνομη εξωσυζυγική σχέση. Και μάλιστα όχι με όποια κι όποια, αλλά με την γυναίκα ενός τέως συμπαίκτη του, του Bred Barry, την Erin Barry.

Το ωραίο είναι ότι τα δυο ζευγάρια έκαναν πολύ παρέα. Το διαζύγιο Parker – Longoria βγήκε τελικά στις 28/1/2011.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ PARKER ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ