Το φορτίο που σηκώνει η Vanessa Bryant από εκείνη την μαύρη μέρα στις 26 Ιανουαρίου 2020 είναι τεράστιο. Βουνό ολόκληρο. Έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο, Kobe Bryant και την κόρη τους, Gianna σε ένα τρομακτικό δυστύχημα με ελικόπτερο, που βύθισε στη θλίψη όλο τον πλανήτη. Η ζωή της μοιάζει με κόλαση από τότε. Πώς να δεχτεί μια σύζυγος ότι έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο και μια μάνα ότι έχασε το παιδί της;

Ακόμα όμως, και σε αυτές τις σκοτεινές ώρες της ανείπωτης θλίψης που ακολουθούν εκείνη την ημέρα και θα την ακολουθούν σε όλη την ζωή της, η Vanessa Bryant πρέπει να ασχοληθεί και με κάποια άλλα πράγματα, που μπορεί να μοιάζουν «πεζά», αλλά πρέπει να γίνουν. Το κακό είναι βέβαια, ότι ακόμα κι αυτά  τα θέματα της θυμίζουν εκείνη την κακιά μέρα.

Η Vanessa Bryant προσπαθεί να αλλάξει μέσω δικηγόρων την διαθήκη του Kobe Bryant. Όχι, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου μύθου του ΝΒΑ έχει ένα πολύ σημαντικό λόγο που να θέλει να το κάνει αυτό.

Ο Kobe Bryant είχε φτιάξει την διαθήκη του το 2017 πριν γεννηθεί η μικρότερη κόρη της οικογένειας, η Capri Bryant. Το τελευταίο μέλος της οικογένειας Bryant γεννήθηκε το 2019. Ο «Black Mamba» δεν είχε συμπεριλάβει την Capri στην διαθήκη στην οποία άφηνε φυσικά τα πάντα στην γυναίκα και τις άλλες τρεις κόρες του και είχε αμελήσει να κάνει κάποια συμπληρωματική.

Έτσι η μικρότερη κόρη του δεν δικαιούται μέρος της περιουσίας του Kobe και η Vanessa Bryant προσπαθεί να το αλλάξει αυτό.