Το θρυλικό ΤΕΝ άνοιξε τις πύλες του για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Και με πολύ μπασκετικό κόσμο καθώς είναι ένα από τα κλασικά hot spots πριν την βασική έξοδο όπως λέμε. Το ΤΕΝ που έχει και ένα παιδί του μπάσκετ, τον Δημήτρη Λεωνίδα που πλέον αποσύρθηκε και ασχολείται με την νύχτα που ήταν άλλωστε και χρόνια και πλέον είναι εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης.

Και είναι ένα κλασικό μέρος για το πρώτο ποτό του βραδιού και όχι μόνο καθώς φέτος τα παιδιά έχουν και καλά πάρτις αλλά και πολλές …μπασκετόφατσες αφού όλοι οι φίλοι τους περνάνε μια βόλτα για ένα χαλαρό ποτό ή και ένα ελαφρύ φαγητό στην …περατζάδα του πεζοδρομίου της Πλουτάρχου 10 στο Κολωνάκι ή και στον εσωτερικό χώρο.

Μάλιστα φέτος το ΤΕΝ ενισχύει και την κουζίνα του. Ο πολυβραβευμένος chef Σταυρός Γιαννακόπουλος, μετά την θητεία του σε πολυάριθμες κουζίνες του Μανχάταν, της Αστόρια και του Μπρούκλιν, επιστρέφει στην γενέτειρά του κι αναλαμβάνει την κουζίνα του TEN, στο Κολωνάκι. Με ανανεωμένο μενού, βασισμένο στην ελληνική κουζίνα και διεθνείς επιρροές με χαλαρά και ελαφριά πιάτα που συνοδεύονται με τα cocktails από την ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα του μπαρ.

***TEN – Πλουτάρχου 10 – Κολωνάκι 210 7210161, 697 4811539