Ένας μικρός παράδεισος στην κοντινή Βάρη. Για όσους αγαπούν το τένις και όχι μόνο όμως. Ο λόγος για το γνωστό πλέον στέκι όσων αγαπούν το τένις και την αθλητική ζωή αλλά θέλουν και ένα καλό επίπεδο. Ο λόγος για το Forty Love που είναι μία όαση αθλητισμού και ψυχαγωγίας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Σε έναν αθλητικό πολυχώρο υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με κορυφαίες υπηρεσίες και εξοπλισμό αλλά παράλληλα και σε έναν μοναδικό χώρο αναψυχής, φαγητού,ποτού, διασκέδασης και δεξιώσεων.

Στις εγκαταστάσεις εμπεριέχονται 9 γήπεδα τένις διεθνών προδιαγραφών, εκ των οποίων 2 κλειστά τύπου US OPEN( τα μοναδικά που υπάρχουν στην Ελλάδα με 7 στρώσεις αντικραδασμικού ελαστικού υποστρώματος, με σκοπο την ελαχιστοποίηση της καταπόνησης των γονάτων, 4 χωμάτινα κορυφαίας ποιότητας και 3 με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς με την πυκνότερη πλέξη, προσφέρουν ποικιλία επιλογών, για κάθε γούστο. Επίσης, θερμαινόμενη πισίνα 20 μέτρων με ηλεκτρικά ανοιγοκλεινόμενη οροφή, γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα (Aqua Gym, Aqua Aerobic, Yoga, Pilates, Zumba), αποδυτήρια, παιδότοπο, εστιατόριο- καφετέρια.

Φυσικά πολλοί που δεν είναι παίκτες του τένις το προτιμούν για την πισίνα χειμώνα καλοκαίρι ή για ένα καλό γεύμα με θέα όσους τα δίνουν όλα στις πίστες…Το βέβαιο είναι ότι μαζεύει ακόμα και ποδοσφαιριστές , μπασκετμπολίστες και πολλούς επώνυμους που θέλουν να ξεσκάσουν από την καθημερινοτητά τους κα τους υποδέχεται πάντα ο ιδιοκτήτης Γιάννης Μαρσέλος που είναι με το χαμόγελο πάντα και όταν έχει όρεξη παραδίδει και ..δωρεάν μαθήματα τένις στους φίλους του!Kαι που θα σας μιλήσει και για μπάσκετ φυσικά μιας και είναι μόνιμος …κάτοικος στις καρέκλες του παρκέ του ΣΕΦ και έχει κλείσει ήδη εισιτήρια για το Μιλάνο και το Φάιναλ Φορ

Ικτίνου (όπισθεν Στρ, Σχολής Ευελπίδων) 16673 Koropí, Greece

http://www.fortylove.gr

[email protected]

21 0965 3622