Το Μikro_kiss the future του Πάνου Μάνεση έχει κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή την φετινή σεζόν στη Γλυφάδα. Ο Πάνος Μάνεσης, ο οποίος είναι γνωστός φίλος του μπάσκετ, κατάφερε να φτιάξει το πρώτο παιδί του Μίκρο μετονομάζοντας το σε Μikro_kiss the future και μετακομίζοντας το στην Κύπρου και ταυτόχρονα να συγκεντρώσει μέσα σε λίγους μήνες την αφρόκρεμα των νοτίων προαστίων.

Ο εκκεντρικός και αγαπητός Πάνος Μάνεσης, που πρόσφατα βρέθηκε στο Μαϊάμι για διακοπές και ξεκούραση αλλά και να αναζητήσει την πιθανότητα να φτιάξει ένα αντίστοιχο Μίκρο στην παγκόσμια πρωτεύουσα της διασκέδασης, βλέπει με χαρά το Μikro_kiss the future να είναι κάθε μέρα γεμάτο ακόμα και τις Δευτέρες και Τρίτες σε μία εποχή που υπάρχει μεγάλη κρίση.

Το Μikro_kiss the future παρά τη κοσμικότητά του συγκεντρώνοντας όλους του επώνυμους των νοτίων προαστίων κι όχι μόνο, διατηρεί με σεβασμό προς τον πελάτη πολύ καλές τιμές, καλά ποτά και φυσικά εδώ και λίγους μήνες έχει και ελαφρύ φαγητό που μπορεί κάποιος να απολαύσει στον κήπο του. Η ατραξιόν βεβαίως παραμένει η ώρα που ο Πάνος Μάνεσης ανεβαίνει στα ντεκ για να παίξει στους ήχους της funky house που ξέρει πολύ καλά ο ίδιος ενισχυμένος τώρα από τα τελευταία ακούσματα από το Μαϊάμι!

Βέβαια το Μikro_kiss the future είναι πραγματικά το άντρο των πρωταθλητών καθώς ο Πάνος Μάνεσης είναι φίλαθλος του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και στο μαγαζί είναι ο θρυλικός Παντελής από τις εποχές του Μερσέντες και ο οποίος είναι γνωστός ερυθρόλευκος πρωταθλητής Ευρώπης πλέον.