Ανεβάστε ταχύτητα στο Navarino Bike Festival είναι ο τίτλος της πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που ξεκινά σήμερα στην περιοχή του πανέμορφου ξενοδοχείου στην Πελοπόννησο και με μεγάλη συμμετοχή και πληρότητα και τις τις εγκαταταστάσεις. Οπως λέει και το σλόγκαν των διοργανωτών “Αν είστε επαγγελματίας αθλητής μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στον πρώτο διεθνή αγώνα mountain bike για το 2013, που γίνεται στην Ελλάδα!

Το φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα όμως και σε όλους τους ερασιτέχνες-λάτρεις του ποδηλάτου, να τρέξουν στην ειδική επαγγελματική πίστα mountain bike, στις 11 και 12 Οκτωβρίου! Παράλληλα, μπορείτε να συμμετέχετε σε Mountain bike tours, family bike trekking tours, lady tours, bike cinema, πίστα pumptrack και άλλες διαδραστικές εκδηλώσεις! Στις 12 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται ο «Open Race» για τους ερασιτέχνες και στις 13 Οκτωβρίου, ο «International Cross Country Race» για τους επαγγελματίες, με τα «φτερά» του Red Bull! Η διαδραστική πίστα pumptrack θα είναι διαθέσιμη από την εταιρεία TTL και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (Παρασκευή: 13:00-17:00, Σάββατο: 10:00-18:00, Κυριακή 09:30-14:00), με σκοπό να προφέρει την απόλυτη διασκέδαση στο κοινό.

Πολλοί σπουδαίοι αθλητές θα λάβουν μέρος στο Navarino Bike Festival, μεταξύ των οποίων, ο κορυφαίος αθλητής mountain bike, Δημήτρης Αντωνιάδης, η Ολυμπιονίκης αθλήτρια της ξιφασκίας και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Βασιλική Βουγιούκα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο windsurfing, Τζέλη Σκαρλάτου καθώς και ένας από τους ταχύτερους windsurfers στον κόσμο, ο Νίκος Βαρδαλάχος. To “Navarino Bike Festival” θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Με την στήριξη της ΟΠΑΠ ΑΕ, Υποστηρικτές: Chiquita, Sportful, ΝΑΤΟΥΡΑ Εμφιαλωτική Α.Ε., TTL (Trails-Bikeparks Construction), Scooterise, Έπαθλον, Χορηγοί Επικοινωνίας: Novasports, Novalifε, National Geographic Channel Greece, NovaΣΠΟΡ FM, People, Mbike, Sportday, Lifo, Sport24.gr, Join Radio.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα : www.navarinobikefestival.com.

Tags:
Hot Spots