Σημείο αναφοράς αποτελεί πλέον για την Αντίπαρο το MarilizaShop! Το πανέμορφο νησί του Αιγαίου είναι και φέτος αγαπημένος προορισμός πολλών επωνύμων που στέκι τους για τα ψώνια τους είναι από πέρσι το MarilizaShop! Η Μαριλίζα Δημακού, εξού και το όνομα, ήταν χρόνια στα καλύτερα περιοδικά μόδας της Ελλάδας και ενημερωνόταν πάντα  απο το εξωτερικό για τις τελευταίες εξελίξεις. Ετσι αποφάσισε να κάνει την δική της συλλογή με συλλεκτικά tshirt  , πρωτότυπα και εντυπωσιακά που κερδίζουν έλληνες και ξένουν επισκέπτες. Τα brands είναι πολλά και όλα ιδιαίτερα. Και οι δημιουργίες της ίδιας σε κοσμήματα , ρούχα και αξεσουάρ κερδίζουν τους πάντες που δεν χάνουν την ευκαιρία…

Και βεβαίως όλοι οι επώνυμοι περνούν το κατώφλι του MarilizaShop , ενώ εκεί μπορείτε να πιάσετε και πολύ αθλητική κουβέντα με τον γνωστό αθλητικό δημοσιογράφο(χρόνια στην ΕΡΤ και στον sport24 radio ) Άκη Δημακό αδελφό της Μαριλίζας που το καλοκαίρι έχει κάνει δεύτερο σπίτι του και αυτός το πανέμορφο νησί!
Φέτος μάλιστα όπως θα δείτε κατω και στις φωτό από το MarilizaShop πέρασαν πάλι πολλοί σταρ του ελληνικού και διεθνή σταρ σύστεμ από τον Γιώργο Μαζωνάκη μέχρι τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο !

Περισσότερα στοιχεία μπορεί να βρείτε στοhttps://www.facebook.com/marilizashop?fref=ts