Η μεγάλη ώρα έφτασε…Το θρυλικό πλέον Caramela ανοίγει τις πύλες του για τον χειμώνα και την νέα σεζόν. Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα το μαγαζί στέκι για όλες τις ηλικίες και κοινωνικούς χώρους καθώς έχει καταφέρει να ενώνει τους πάντες κάτω από την πραγματική και όχι στημένη διασκέδαση, επιστρέφει με ένα πολλά και πάλι υποσχόμενο πρόγραμμα. Και με μια μεγάλη επιστροφή. Καθώς ο Πάνος Καλίδης θα ηγηθεί της διασκέδασης μας στο “Caramela ” από τις Τετάρτες μέχρι το Σάββατο βάζοντας χρώμα στην νυχτερινή μας ζωή. Με τα μεγάλα εγκάινια την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου! Μαζί του το no 1 συγκρότημα που πέρσι έκλεψε τις εντυπώσεις, οι Knock Οut!
Tην παρέα συμπληρώνουν η Στέλλα Καλατζή και ένα τιμ νέων καλλιτεχνών όπως οι  Αθηνά Πολίτη, Γιώργος Λιάτης, Αναστασία Τερζή, Βασίλης Φρατζανάς, Διογένης, Βίκυ Καρνέζη, Μελίτα.
Ολα αυτά με την υπογραφή του Γιάννη Βουτυράκου και του Στέλιου Μαρμαρά που είναι οι ιδιοκτήτες που καθιέρωσαν αυτού του είδους την διασκέδαση, που σέβεται τον πελάτη, έχει πάντα τις καλύτερες τιμές και το μαγαζί είναι μια οικογένεια από το προσωπικό μέχρι τους θαμώνες!

210 9323560-1 MOBILE REZ 6973834121
http://caramelalive.gr/

Tags:
Hot Spots