Η μεγάλη ώρα έφτασε για το θρυλικό τα τελευταία χρόνια Dybbuk, το καθαρά νεουρκέζικο after club με την τρομερή house κατά βάση μουσική που στις 6 το πρωί ήταν γεμάτο και δεν μπορούσες να μπεις μέσα καλά καλά! Αφού συγκέντρωνε όλο τον καλό κόσμο της Αθήνας που τελείωνε το βράδυ του μετά το κλάμπινγκ ή και τα μπουζούκια εκεί! Ο Γιάννης Μωράκης που είναι ο ..βασιλιάς του Κολωνακίου πλέον και της αθηναϊκής νύχτας, μαζί με τους Πιτσιλήδες του Rock που πλέον το έχουν μαζί στην κεντρική πλατεία του Κολωνακίου, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν το νέο Dybbuk που φεύγει από την Πατριάρχου Ιωακείμ και κατεβαίνει 200 μέτρα πιο κάτω στην Λουκιανού και στο θρυλικό χώρο του Rock !

Ο χώρος έχει αλλάξει ριζικά χάρη στην underground αισθητική επέμβαση του Αντώνη Καλογρίδη και θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και χωροθετικά αλλά και μουσικά. Μάλιστα στόχος του νέου Dybbuk είναι να ξεκινά σε φουλ ρυθμούς νωρίτερα απ ότι το είχαμε συνηθίσει! Στα decks την βραδιά του opening, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, θα βρεθεί ο Cj Jeff μαζί με τον Lefty D, και την επομένη ο Agent Greg μαζί με τον Argento και το Σάββατο Ms. Lefki (Official) & Steve Kis. Η επιτυχία για ένα ακόμα … παιδί του Γιάννη Μωράκη είναι φυσικά βέβαιη !

Είσοδος: 10 ευρώ (με ποτό) Τιμή φιάλης: Απλή 100 ευρώ, Special 130 ευρώ, Premium 150 ευρώ Dybbuk: Λουκιανού 6 και Υψηλάντου, Κολωνάκι