Μόλις βγήκε στην επιφάνεια το βίντεο της Ευρωλίγκας για την παρουσίαση της σεζόν 2018-2019, έσπευσα να το δω. Στην αρχή πάγωσα, απόρησα! Σκέφτηκα ότι «δεν είναι δυνατόν να έχουν συγκεντρώσει ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ για να φτιάξουν αυτό το πράγμα».

Καλούσε ο Παπαλουκάς μια ομάδα, καλούσε ο Αρλάουσκας άλλη μία, έπαιζαν κάτι τύμπανα και κάτι κιθάρες, έριχναν κι ένα τραγούδι, ο Μπερτομέου έτρωγε ποπ κορν κι έβλεπε και στο τέλος ο Σπανούλης τράβαγε κάτι «σπαθιές» (ως άλλος Kill Bill) σε φρούτα και έκλεινε το βίντεο με τον Γιουλ.

Λίθοι, πλίνθοι, κέρασμοι αττάκτως ερριμένα και περίμενα μήπως έβγαινε ο Μάρκος Σεφερλής από μια πλευρά να φωνάξει: «Ναι με ακούτεεεεεε;». Πιθανότατα θα ήταν και το πιο επιτυχημένο κομμάτι του σεναρίου αν συνέβαινε.

Είπαμε, να υπάρχει μια «χαλαρότητα» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά όχι να το κάνουμε Δελφινάριο. Είναι τουλάχιστον απορίας άξιο το ότι μαζεύτηκαν όλοι αυτοι οι παίκτες για τις ανάγκες ενός βίντεο promotion και το αποτέλεσμα ήταν αυτό το ακατανόητο πράμα.

Γνωρίζω καλά ότι σ’ αυτό το κομμάτι η Ευρωλίγκα διαθέτει εξαιρετικούς επαγγελματίες αλλά τουλάχιστον φέτος πρέπει να έχουν ξεμείνει από ιδέες. Ένα αυτό το παράξενο βίντεο που δεν βγάζει κανένα νόημα ή μήνυμα ενώ είχε προηγηθεί και το εικαστικό με τους παίκτες των 16 ομάδων να είναι πιλότοι στην Φόρμουλα-1 και να ετοιμάζονται για την εκκίνηση.

Το ότι η Ευρωλίγκα καταφεύγει στην…Φόρμουλα-1 για να βρει ιδέες promotion είναι αντικείμενο προς διερεύνηση. Αλήθεια, το μπάσκετ δεν έχει κάτι που θα βοηθούσε;

Το ότι μαζεύεις 16 παιχταράδες για ένα promo video και βγάζεις αυτό το ακατανόητο πράμα που ούτε μήνυμα περνάει, ούτε κατεύθυνση δίνει και απλώς… γελάς (αν γελάσεις κιόλας) δεν λέει και πολλά.

Δεν είναι κακό να δεις λίγο ΝΒΑ όπου καταφέρνουν και κάνουν πρωτότυπα πράγματα, χωρίς να είναι χαζοχαρούμενα και χωρίς να κάνουν τους παίκτες- γλάστρες.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο βίντεο και να μας πείτε τη γνώμη σας

 

ΤΟ PROMO VIDEO ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ