Με μια απόφαση που σίγουρα απογοητεύει τα 180 σωματεία που τον τίμησαν με τη ψήφο τους και ταυτόχρονα αναιρεί όλη του τη δράση και τα λόγια του στην προεκλογική περίοδο, ο Παναγιώτης Φασούλας αποχωρεί από το ΔΣ της ΕΟΚ!

Όπως έγινε γνωστό, ο Φασούλας κατόπιν επικοινωνίας που είχε με τον Βαγγέλη Λιόλιο, υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται στο εξωτερικό και δε μπορεί να συμμετέχει στο Δ.Σ! Κάπως έτσι τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Τσουμής (επίσης του συνδυασμού του) αλλά η στάση του Φασούλα δεν είναι τιμητική απέναντι σε όσους τον πίστεψαν.

Μια «μάχη» άλλωστε δε σταματά στο αποτέλεσμα μιας εκλογικής διαδικασίας αλλά είναι συνεχής και αδιάκοπη. Ειδικά όταν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής διαδικασίας διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους ότι θέλει να σώσει το μπάσκετ!

Πρόκειται για μια άστοχη κίνηση του Παναγιώτη Φασούλα, που δείχνει περιφρόνηση απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων. Και ουσιαστικά δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με το… στόχο του σε όλο αυτό το διάστημα.

Ο Φάνης Χριστοδούλου δεν ήταν παρών στο πρώτο ΔΣ (ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό που είχε συνεπεία τροχαίου ατυχήματος), αλλά παρευρέθηκε ηλεκτρονικά στη συνάντηση, ενώ ο Ευθύμης Ρεντζιάς θα συνεχίσει κανονικότατα τη δράση του μέσα από το ΔΣ της ΕΟΚ.